198,-

Spørg John

Køb et svar

Stil et spørgsmål til mig. Jeg vil besvare det ud fra astrologi og numerologi. Ved at kombinere 2 gamle videnskaber opnår man et 4 gange mere nøjagtigt svar.

Få svar om 3 dage

5/5

Udfyld formen og tryk SEND.

Du kan betale 198,- kr. med MobilePay til 302 302 15 eller via kassen hvor du kan betale med Visa, Mastercard eller PayPal. Jeg går først igang når vi har modtaget din indbetaling.

Der er tilfredshedsgaranti på dette produkt. Det vil sige at du kan få pengene retur hvis du ikke er tilfreds med svaret.

Udfyld formen =>

Hvad kan jeg spørge om - Spørg John

Hvad spørger folk om - hvad kan jeg spørge om

Hvem er jeg og hvad kan jeg

Jeg har arbejdet med astrologi og numerologi i 40-45 år, så jeg har en vis erfaring.

Jeg var også en aktiv del af NewAstro.dk i 16 år (2002-2018), hvor jeg udarbejdede en række analyser. Blandt andet Personlighedsanalysen som nåede at blive brugt til over 600.000 analyser gennem 10 år. 

Der blev også leveret mere end 7.200 horoskoper og mange numeroskoper. Jeg  samarbejdede tæt sammen med Rasmussen i Lunderskov (radioni) samt Astrologen Lejla Lindholm Christensen og numerologen Norman Shine. De er nu gået over på den anden side.

Jeg har gennem årene arbejdet med alternative teknikker. Zoneterapi, akupunktur, homøopati samt lyd og lysterapi. Radioni er den mest effektive behandlingsmetode. Jeg har brugt Radioni i 30 år nu.