newastro.net
newastro.net Tydning Partner English Log ind Hvem er vi

Hør mere


Kan man konsultere en astrolog for 100 Kr.? - Ja, læs her!

NewAstro Shop - Personlige horoskoper
i alle prislag fra 65 kr. til 375 kr.
Hvordan tyder man en person via astrologi?

På det tidspunkt du blev født, stod solen og de 8 planeter på bestemte steder på stjernehimlen i de 12 stjernetegn.

Da astrologer mener, at et menneskes liv kører synkront med stjernerne, går man ud fra, at planetpositionerne på himlen ved fødslen afspejler et menneskes liv. De bliver en slags billede, kode eller måske dna for det nyfødte menneske.

Beregn dagens planet positioner
Klik for dagens planet positioner

Astrologen tyder solen og hver planet efter hvilket stjernetegn, den befinder sig i, samt hvilke aspekter solen og hver planet modtager fra en anden planet. Der hvor solen stod, da du blev født angiver dit stjernetegn.

Aspekter er vinkelforhold mellem planeter, som er negative (disharmoni) eller positive (harmoni). Stjernehimlen angives i en rund cirkel på 360 grader.

Aspekter på 45 og 90 grader er uharmoniske og virker negativt på personen. Aspekter på 30, 60 og 120 grader virker harmoniske og påvirker personen positivt. Et aspekt på 180 grader virker som et spændingsforhold, der er både harmonisk og uharmonisk.

Aspekterne kan sammenlignes med toner i musik. Nogle toneklange virker harmoniske, andre uharmoniske.

Stjernehimlen inddeles i 12 stykker efter bestemte regler, men udfra hvornår solen stod op den dag du blev født. Dette punkt kaldes for ascendent - AC og er ligeså betydende som stjernetegnet. AC er starten på første hus, der er personligheden ud ad til.

Det punkt, hvor solen står højest på himlen, den dag du fødes, kalder man medium coli - MC som er retningen eller målsætningen i livet. Disse 12 stykker af 360 graders cirklen kalder astrologen for 'huse'.

De er fiktive (ikke synlige), men bruges til at finde udtryksformen for en aflæst tydningsdel. Disse 12 huse står for hver sin ting. F.eks. er 11. hus vennernes hus, så en tydning af en planets aspekter vil komme til udtryk i relation til vennerne.

Astrologiske huse medtages ikke i dette systems tydninger, da jeg bevidst har undgået at stille krav om et kendt fødselstidspunkt.

Det er de færreste, der kender sit eksakte fødselstidspunkt. Udover den fødselstid der står på en 'jordemoder attest', (fås på landsarkiverne) skal tiden som regel korrigeres ved hjælp af en speciel korrektions teknik, hvor man bruger tidligere større begivenheder som rettesnor.

Hvis du ikke kender dit nøjagtige fødselstidspunkt, og ikke vil ofre de penge det koster at få oplyst klokkeslettet, så fortvivl ikke. Læs hvad flere skriver efter at have modtaget et horoskop uden fødetid. Klik HER.

Vil du lære mere om Astrologi som selvstudium: Naturen i mennesket
Du kan også læse mere på denne horoskop side

| Startside | Kurser | Tydning | Partner | Daglig | Shop | Tarot | Log ind | Hvem er vi |

Copyright © 2002-2015 NewAstro.dk - Antal sidevisninger siden 19. april 2002: 104761140